625,00 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
New
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

RMA 253 T akkukäyttöinen ruohonleikkuri: Pyörävedon ansiosta kätevää työskentelyä pienemmillä nurmikoilla.

STIHL RMA 253 T akkukäyttöinen ruohonleikkuri tarjoaa harrastelijapuutarhurille suuren suorituskyvyn ja on erittäin hiljainen. Siksi sitä voi käyttää myös melulle herkillä alueilla, kuten asuinalueilla. Arvostat erityisesti 1-vaihteista pyöränajoa nurmikoilla, joilla on rinteitä.

Sen 51 cm:n leikkuuleveyden ansiosta voit leikata tehokkaasti nurmikkoa pienemmillä alueilla. Vakiovarusteena olevan moniterä-, multauskiila- ja sivupurkaimen ansiosta tämä ruohonleikkuri soveltuu sekä leikkuun että multaukseen. Voit joko kerätä leikkuujätteet suoraan tai jakaa ne nurmikolle sivupurkaimen avulla.

Taittuva ja korkeussäädettävä mukavuusohjaustanko takaa ruohonleikkurin mukavan ja ergonomisen ohjauksen, ja keskitetyn leikkuukorkeuden säädön avulla voit säätää nurmikon halutun pituuden seitsemässä vaiheessa 20 mm:stä 100 mm:iin. Kokoontaitettavaan 55 litran ruohosieppoon mahtuu mikä tahansa määrä leikkuujätettä, ja se on helppo tyhjentää.

STIHL-akkujen käynti- ja latausaikoja koskevasta yleiskatsauksestamme näet, kuinka paljon nurmikkoa voit leikata yhdellä latauksella STIHL RMA 253 T -akkuruohonleikkurilla ja kuinka kauan akun lataaminen kestää.

Ominaisuudet

Komforthandtag
KORKEUSSÄÄDETTÄVÄ TYÖNTÖAISA
VIRTAUSOPTIMOIDUT LEIKKUUTERÄT
VIRTAUSOPTIMOIDUT LEIKKUUTERÄT
Jäykkä runko
TERÄSPELTINEN KOTELO

Tekniset tiedot

Leikkuuleveys51 cm
Leikkuukorkeus20 - 100 mm
Leikkuukorkeuden säätö7-level (central)
Ruohonkeruusäiliön tilavuus55 L
Moottori3,5 km/h

Huolto ja neuvot