STIHL akkuteknologia

Kevyt, hiljainen ja tehokas

STIHL akkuteknologia – kevyt, hiljainen ja tehokas

Sekä tehokas että ympäristöystävällinen: STIHL akut omaavat erittäin hyvän suorituskyvyn, pitkän käyttöiän ja korkean luotettavuuden. Tulos: maailmanluokkaa.

 

Miten akku toimii?

Yksittäinen akku koostuu useammasta uudelleenladattavasta kennosta...

Yksityiskohtia STIHL akuista

Lisätietoa teknologiasta ja toiminnoista… 

Vinkkejä akun käsittelyyn

Asianmukainen akun käsittely on edellytys...

AK Tuoteperhe

STIHL AK Tuoteperhe

STIHL esittelee uuden akkuperheen yksityiskäyttäjille, STIHL AK Tuoteperhe – kevyet ja hiljaiset laitteet vahvoilla akuilla.

Akkuopas

Ostaessasi ensimmäistä akkua ja laturia, on tärkeää että valitset tarpeidesi mukaiset välineet. Klikkaa akkuopas auki ja tutki mikä akku ja mikä laturi sopii parhaiten juuri sinulle.

STIHL litiumioniteknologian edut

 

  • Pitkäikäinen: Akun jännitettä ja lämpötilaa seurataan sähköisesti. Käsittelemällä akkua oikein, pidennät sen käyttöikää entisestään. Akkua on mahdollista ladata useita satoja kertoja – ilman huomattavia kapasiteettimuutoksia.
  • Ei muistiominaisuutta: Litiumioniakut säilyttävät täyden tehonsa, vaikka se ladattaisiin toistuvasti siten, että sitä ei ole käytetty täysin tyhjäksi. Siinä ei ole siis ns. muisti-ilmiötä mitä esiintyy muunlaisella akkuteknologialla valmistetuissa akuissa.
  • Erittäin alhainen itsepurkautuminen: Jos akku on säilytetty oikein, se ei käytännössä menetä kapasiteetistään yhtään, johtuen erittäin alhaisesta itsepurkautumisesta.
  • Jatkuva teho: Akun teho on käytettävissä täysillä koko akkulaitteen käyttöajan - toiminta-aika on siis vakio. Akkulaitteen teho ei siis laske akun kuluessa, jolloin toiminta on verrattavissa täysin polttomoottorilla varustettuihin laitteisiin.
  • Kevyt: Litiumioniakuissa on, verrattuna nikkeli-kadiumakkuihin ja nikkelimetallihybridiakkuihin, huomattavasti suurempi jännite ja on kapasiteetiltaan yhtenevään akkuun verrattuna paljon kevyempi.