STIHL Polttoaineet

Kaikki yhdestä paikasta

STIHL Polttoaineet

Mikä STIHL moottorille on parasta ja saa toimimaan sen mahdollisimman tehokkaasti - me valmistajana tiedämme sen parhaiten. Siksi kehitämme ja testaamme öljyt, rasvat ja polttoaineet itse omissa koneissamme: omassa STIHL laboratoriossamme on useita testauspenkkejä joissa koneita ajetaan. Kemistit, insinöörit ja käyttäjät tekevät yhteistyötä STIHL tuotteiden eteen. Näin saamme optimaalisen lopputuloksen ihmisille, koneille ja ympäristölle. Kutsumme tätä onnistunutta konseptia STIHL Optimum System:ksi. 

Huippumodernissa STIHL kehittämiskeskuksessa työskentelee yli 500 työntekijää. Insinöörit ja kemistit yhdistävät STIHL polttoaineen ja koneet täydellisesti toisiinsa. Yli 100 testauspenkissä laitteita testataan ja ajetaan STIHL polttoaineilla laajoissa funktionaalisissa- ja kestotesteissä. Vasta kun ne läpäisevät äärimmäiset kestotestit, ne ovat valmiita myytäviksi. Käytännön testeissä poltto- ja voiteluaineet sekä itse kone näyttää miten kaikki toimii eri käyttöolosuhteissa. Tulokset menevät suoraan takaisin jatkokehitykseen ja näin saavutetaan optimaalinen laatu!

STIHL Optimum Systemin edut

STIHL Optimum Systemin edut

Lisätietoa kaikista STIHL Optimum Systemin eduista

Meidän polttoaineet, öljyt ja puhdistusaineet

Meidän polttoaineet, öljyt ja puhdistusaineet

Täältä löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää puhdistusaineista, tankkaamisesta ja laitteesi hoidosta, jotta koneesi toimii optimaalisesti.

2T MotoMix STIHL MotoMix – voima, joka tuntuu

Lähikuvassa STIHL MotoMix