Suora tuotevalinta: Pään-, kasvojen- ja kuulonsuojaus

ADVANCE X-Vent ProCOM kypäräsarja

ADVANCE X-Vent ProCOM kypäräsarja: Suoja ja sisäpuhelinjärjestelmä

Yleistä

STIHL ADVANCE ProCOM -sisäpuhelinjärjestelmän avulla kommunikoit selkeästi ja tehokkaasti työskennellessäsi myös meluisissa ympäristöissä. Kuulonsuojain mahdollistaa suorat yhteydet jopa 15 muuhun kuulokkeeseen ja jopa 600 metrin kantaman. Hyödyt erittäin hyvästä äänieristyksestä, sillä koneen ääni vaimenee aktiivisesti tehokkaan suodatuksen ansiosta. Voit myös käyttää monia älypuhelimen toimintoja Bluetooth®-yhteyden kautta, ilman että sinun tarvitsee ottaa laitetta taskustasi. ADVANCE ProCOMissa yhdistyvät uudenlainen tekniikka ja erityisen yksinkertainen toimintalogiikka. X-Vent kypärä ammattikäyttöön metsässä. Jousiteräsverkko erittäin korkeaa valonläpäisyä varten. Päänauha, jossa on räikkäsäätö ja tuuletusaukot korkeaan käyttömukavuuteen. Heijastava tarra lisää turvallisuutta. Vakiona ADVANCE ProCOM kypäräkiinnityksellä. Kuulonsuojainsarja DYNAMIC Sound lisätarvikkeena.

€727,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

ADVANCE X-Vent ProCOM kypäräsarja

Vakiovarusteet

 • Ilmaventtilit kypärässä Zoom
  Ilmaventtilit kypärässä

  ADVANCE X-Vent kypärässä on ilmaventtiilejä kypärän eri puolilla, mikä auttaa johtamaan kuumuuden pois kypärästä, siten että on viileämpää ja mukavampaa työskennellä.

 • Auringonsuoja Zoom
  Auringonsuoja

  Lippa, joka toimii auringon-, sateen- ja lumensuojana.

 • Etsattu visiiri Zoom
  Etsattu visiiri

  Tämä visiiri on ehdottomasti paras läpäisemään valoa. Vankka verkko erikoisella rakenteella, joka häiritsee silmiä vähemmän. Ruostumaton, etsattu materiaali. Huomio, että visiiri ei voi koskaan korvata kunnon suojalaseja.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.