Suora tuotevalinta: Polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit

RM 2 R

Tehokas Bioleikkuri

Yleistä

Allesilppuava teräsrunkoinen ruohonoleikkuri. Ruoho silppuuntuu pieneksi silpuksi ja palauttaa näin nurmikon käyttöön arvokkaita ravinteita ja kosteutta. Täydellinen ruohonleikkuri jopa 1.500 m2 viheralueiden hoitoon. Quick-Fix aisan pikakiristimillä, jolloin aisan säätö ja taitto on todella nopeaa ja helppoa. Leikkurissa on uusi ReadyStart moottori, jolla käynnistys onnistuu helposti.

€409,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

RM 2.1 R

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Nurmikko m² jopa 1.500
Leikkuuleveys cm 46
Leikkuukorkeus mm 28 - 85
Leikkuukorkeuden säätö 4-fach (achsweise)
Moottori --
Moottorin tyyppi EVC 200,4
Iskutilavuus cm³ 139
Nimelliskierrosnopeus, työkalu rpm 2.800
Taattu äänitehotaso, LWA dB(A) 92
Mitattu äänenpainetaso LpA dB(A) 79
Epävarmuustekijä äänenpainetaso KpA dB(A) 2
Tärinä, ohjaustanko ahw m/s² 7,9
Tärinä, epävarmuus K m/s² 3,16
CO2 g/kWh 922

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

RM 2.1 R

Vakiovarusteet

 • HELPOSTI KÄYNNISTYVÄ MOOTTORI Zoom
  HELPOSTI KÄYNNISTYVÄ MOOTTORI

  HELPPO JA LUOTETTAVA. Helppo kylmä- tai uudelleenkäynnistys: Helposti käynnistyvän moottorin ansiosta laite käynnistyy helposti, luotettavasti ja erittäin pienellä voimalla.

 • AKSELIKOHTAINEN LEIKKUUKORKEUDEN SÄÄTÖ Zoom
  AKSELIKOHTAINEN LEIKKUUKORKEUDEN SÄÄTÖ

  TÄYDELLINEN RUOHON PITUUS. Leikkuukorkeuden akselikohtaisen säädön ansiosta voit asettaa ruohonleikkurin eri leikkuukorkeuksille. Etu- ja taka-akseli voidaan säätää erikseen.

 • RUOHONLEIKKURIN ALLESILPPUAVA TERÄ Zoom
  RUOHONLEIKKURIN ALLESILPPUAVA TERÄ

  NURMIKON LUONNOLLINEN LANNOITUS. Ruohonleikkurissa on erikoismuotoiltu allesilppuava terä. Se leikkaa ruohon poistokanavassa asteittain hyvin hienoksi. Hieno leikkuujäte putoaa ravinteikkaaksi lannoitteeksi takaisin nurmikkoon.

 • KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT Zoom
  KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT

  PAREMPAA OHJAUSTA. Vankat ja kestävät mutta kevyesti rullaavat pyörät helpottavat ruohonleikkuuta ja säästävät voimia. Kevytrakenteisten pyörien erikoisprofiilin ansiosta ruohonleikkurin ohjaaminen on helppoa, joten nurmikonhoito sujuu huolella ja kätevästi.

 • KANTOKAHVA Zoom
  KANTOKAHVA

  HELPPO KULJETTAA. Käytännöllinen painopisteen yläpuolella oleva kantokahva tekee laitteen kantamisesta erittäin helppoa eikä se pääse kaatumaan.

 • QUICK-FIX-PIKAKIRISTIN Zoom
  QUICK-FIX-PIKAKIRISTIN

  YKSINKERTAINEN TAITTAA KOKOON JA AVATA. Quick-Fix-pikakiristimellä voit taittaa ruohonleikkurin työntöaisan kätevästi ja ilman työkaluja kokoon tai avata sen, kun valmistelet leikkuria työskentelyä varten.

 • TERÄSPELTINEN KOTELO Zoom
  TERÄSPELTINEN KOTELO

  ERINOMAINEN KESTÄVYYS. Vääntöjäykkä teräsrakenne tekee ruohonleikkurin rungosta erityisen kestävän. Tämä takaa pitkän käyttöiän.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon International 15.11.2023