489,00 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

RM 248 T bensiinikäyttöinen ruohonleikkuri: lisää mukavuutta pyöränajon ansiosta

RM 248 T -bensiiniruohonleikkurilla voit leikata keskikokoiset nurmikot tehokkaasti. Arvostat varmasti yksivaihteista käyttömekanismia, etenkin kun työskentelet kaltevilla nurmikoilla tai leikatessasi suurempia viheralueita. RM 248 T -bensiiniruohonleikkurissa on myös pehmeästi pyörivät pyörät, joiden ansiosta se liikkuu vaivattomasti maastossa. Helppokäynnistystoiminto varmistaa, että moottori käynnistyy pienellä vaivalla. Leikkuuleveyden ollessa 46 cm tämä ruohonleikkuri soveltuu jopa 1 200 m2:n nurmikon leikkaamiseen nopeasti ja helposti.

Korkeussäädettävä mukavuusohjaustanko takaa mukavan ja ergonomisen käsittelyn. Keskelle sijoitettu, seitsenportainen leikkuukorkeuden säätö on helppokäyttöinen ja mahdollistaa leikkuukorkeuden säätämisen 20 mm:stä 100 mm:iin.

Vakiovarusteena olevan moniterä-, multauslisälaitteen ja sivupurkaimen ansiosta tämä ruohonleikkuri soveltuu sekä leikkuun että multaukseen. Voit joko ottaa leikkuujätteet suoraan kiinni tai jakaa ne nurmikolle sivupurkauksen avulla. STIHL RM 248 T bensiinikäyttöisessä ruohonleikkurissa on 52 litran ruohonkeräyslaatikko ruohon keräämistä varten. Täyttötason ilmaisin näyttää, milloin laatikko on tyhjennettävä.

Ominaisuudet

Ruohonkeruusäiliö
TAITETTAVA RUOHONKERUUSÄILIÖ
Kevyesti rullaavat pyörät
KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT
HELPOSTI KÄYNNISTYVÄ MOOTTORI
HELPOSTI KÄYNNISTYVÄ MOOTTORI

Tekniset tiedot

Leikkuuleveys46 cm
Leikkuukorkeus20 - 100 mm
Leikkuukorkeuden säätö7-level (central)
Ruohonkeruusäiliön tilavuus52 L
Moottori3,5 km/h

Huolto ja neuvot