645,00 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
UUSI
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Tekniset tiedot

Leikkuuleveys46 cm
Leikkuukorkeus20 - 100 mm
Leikkuukorkeuden säätö7-level (central)
Ruohonkeruusäiliön tilavuus52 L
Moottori2,4 - 4,2 km/h

Ominaisuudet

RM 448 V bensiinikäyttöinen ruohonleikkuri: Erityisen monipuolinen keskikokoisten nurmikoiden kätevään leikkaamiseen rinteillä

STIHL RM 448 V bensiinikäyttöinen ruohonleikkuri sopii yksityiseen työhön keskikokoisilla nurmikoilla, ja jos haluat säätää ruohonleikkurisi leikkuunopeutta omien leikkuutottumustesi tai nurmikon olosuhteiden mukaan, tämä Vario-pyörävedolla varustettu ruohonleikkuri on oikea valinta. Näin voit säätää nopeutta portaattomasti ohjaustangosta. Nurmikon huolto hoituu nopeasti tehokkaan moottorin ansiosta. Moniteräisen vakiovarusteen, integroidun mulching-toiminnon ja sivupurkauksen ansiosta tämä ruohonleikkuri soveltuu sekä leikkaamiseen että mulchingiin. Voit joko kerätä leikkuujätteet suoraan tai jakaa ne nurmikolle sivupurkauksen avulla. 

STIHLin RM 448 V tarjoaa 46 cm leikkuuleveyden, pehmeästi pyörivien pyörien ja kestävän polymeerikotelon ansiosta optimaalisen tuen keskikokoisten nurmikoiden nopeaan ja tehokkaaseen hoitoon. Mahdollisimman tarkan leikkuutuloksen saavuttamiseksi keskellä sijaitseva 7-portainen leikkuukorkeuden säätö voidaan helposti asettaa halutulle leikkuukorkeudelle 20 mm:n ja 100 mm:n välille. 52 litran ruohonkerääjä antaa tukea käytön aikana, joten sinun ei tarvitse haravoida leikkuujätettä ylös leikkuun jälkeen. Täyttötason ilmaisin pitää sinut ajan tasalla siitä, milloin ruohosieppari on syytä tyhjentää, mikä on erityisen helppoa taittomekanismin ansiosta. Korkeussäädettävä mukavuusohjaustanko takaa mukavan ja ergonomisen niiton.

Huolto ja neuvot