655,00 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
New
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Tekniset tiedot

Leikkuuleveys41 cm
Leikkuukorkeus20 - 100 mm
Leikkuukorkeuden säätö7-level (central)
Ruohonkeruusäiliön tilavuus52 L
Moottori2,0 - 4,5 km/h

Ominaisuudet

RMA 443 V akkukäyttöinen ruohonleikkuri: Vario-pyörävedon ansiosta kätevää työskentelyä pienemmillä nurmikoilla.

STIHL RMA 443 V akkukäyttöinen ruohonleikkuri tarjoaa harrastelijapuutarhurille suuren suorituskyvyn ja on erittäin hiljainen. Siksi sitä voi käyttää myös melulle herkillä alueilla, kuten asuinalueilla. Vario-pyöräveto helpottaa pienten nurmikoiden ja rinteiden leikkaamista. Voit säätää työnopeuden yksilöllisesti 0 km/h ja 4,6 km/h välillä ohjaustangossa olevalla säätövivulla.
41 cm:n leikkuuleveyden ansiosta voit leikata tehokkaasti nurmikkoa pienemmillä alueilla. Moniteräisen vakiovarusteen, integroidun mulching-toiminnon ja sivupurkauksen ansiosta tämä ruohonleikkuri soveltuu sekä niittoon että mulchingiin. Voit joko kerätä leikkuujätteet suoraan tai jakaa ne nurmikolle sivupurkauksen avulla.
Taittuva ja korkeussäädettävä mukavuusohjaustanko takaa ruohonleikkurin mukavan ja ergonomisen hallinnan. Keskitetyn leikkuukorkeuden säädön avulla voit säätää nurmikon halutun pituuden 7 portaassa 20 mm:stä 100 mm:iin. Kokoontaitettavaan 52 litran ruohosieppoon mahtuu mikä tahansa määrä leikkuujätettä, ja se on helppo tyhjentää.
STIHL-akkujen käynti- ja latausaikoja koskevasta yleiskatsauksestamme näet, kuinka suuren nurmikkoalueen voit leikata yhdellä latauksella STIHL RMA 443 V akkukäyttöisellä ruohonleikkurilla ja kuinka kauan akun lataaminen kestää.

Huolto ja neuvot