825,00 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
New
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Tekniset tiedot

Leikkuuleveys41 cm
Leikkuukorkeus20 - 100 mm
Leikkuukorkeuden säätö7-level (central)
Ruohonkeruusäiliön tilavuus52 L
Moottori2,0 - 4,5 km/h

Ominaisuudet

RMA 443 V akkukäyttöinen ruohonleikkuri sarjassa, jossa on AK 30 S -akku ja AL 101 -standardilaturi: mukava työskentely pienillä nurmikoilla Vario-pyörävedon ansiosta.

Kun työskentelet kotona puutarhassa, STIHL RMA 443 V akkukäyttöinen ruohonleikkuri tarjoaa harrastelijapuutarhurille korkean suorituskyvyn ja erittäin hiljaisen toiminnan. Näin ollen sitä voidaan käyttää jopa melulle herkissä paikoissa, kuten asuinalueilla. Jos haluat heti aloittaa kotipuutarhasi leikkuun, mutta sinulla ei ole vielä STIHL AK-järjestelmän akkua, kannattaa valita STIHL RMA 443 V akkuruohonleikkuri STIHL AK 30 S -akun ja STIHL AL 101 -standardilaturin kanssa varustetussa setissä.

Vario-pyöräveto helpottaa pienten nurmikoiden ja rinteiden leikkaamista. Voit säätää työnopeuden yksilöllisesti 0 km/h ja 4,6 km/h välillä ohjaustangossa olevalla säätövivulla. 41 cm:n leikkuuleveyden ansiosta voit leikata pienemmät nurmikkoalueet tehokkaasti. Koska ruohonleikkuri on vakiovarusteena varustettu moniterällä, integroidulla mulching-toiminnolla ja sivupurkauksella, se soveltuu sekä leikkuun että mulchingiin. Voit joko kerätä leikkuujätteet suoraan tai jakaa ne nurmikolle sivupurkauksen avulla.

Taittuva ja korkeussäädettävä mukavuusohjaustanko takaa ruohonleikkurin mukavan ja ergonomisen ohjauksen. Keskitetyn leikkuukorkeuden säädön avulla voit asettaa haluamasi nurmikon pituuden yhdelle seitsemästä tasosta 20 mm:n ja 100 mm:n välillä. Kokoontaitettavaan 52 litran ruohonkeräyslaatikkoon mahtuu suuri määrä leikkuujätettä, ja se on helppo tyhjentää.

STIHL-akkujen käyttöikää ja latausaikoja koskevasta yleiskatsauksestamme näet, kuinka suuren nurmikon pinta-alan voit kattaa yhdellä latauksella STIHL RMA 443 V -akkuruohonleikkurilla ja kuinka kauan valitun akun lataaminen kestää.

Huolto ja neuvot