STIHL AP -järjestelmä: Todellista ammattilaistehoa.

STIHL AP -järjestelmä on suunniteltu kaikille, jotka tarvitsevat jokapäiväisissä tehtävissään hiljaisia ja tehokkaita akkutyökaluja.

Puutarha- ja maisemointitiimi kävelemässä kadulla STIHLin ammattilaisille suunniteltujen akkutyökalujen kanssa.

Uudet tehokkaat akkutyökalut ammattilaisille

Enemmän tehoa: AP-System

STIHLin AP-System-logo harmaan akkusymbolin muodossa

Tehokas valinta: AP-System -valikoiman edut.

AP-System-valikoimamme koostuu useista työkaluluokistaja sopii ihanteellisesti päivittäiseen ammattikäyttöön maisemointi-, puutarha- ja puunhoitotöissä sekä julkisten viranomaisten töissä. STIHLin ammattikäyttöön tarkoitettu akkutekniikka vakuuttaa korkealla suorituskyvyllä, pitkällä akunkestolla ja hiljaisella käyntiäänellä – ja lisäksi akut ovat joustavia käyttää.

Grafiikka, jossa on kaikkien ammattikäyttöön tarkoitettujen STIHL-akkutyökalujen kuvakkeet ja keskellä STIHL AP-System -logo.

AP-System -valikoiman sähkötyökaluluokat

STIHLin AP-System koostuu erilaisista laiteluokista, jotka sopivat kaikkiin maisemointi-, puutarha- ja puunhoitosovelluksiin.

Tutustu laajaan akkutyökaluvalikoimaamme jo tänään: 

 

 

STIHLin todellinen tehokaksikko: MSA 300 ja AP 500 S -akku

Yksinkertaisen tehokas: MSA 220 T

Ammattikäyttöön suunniteltu tehokas akkukäyttöinen MSA 220 T -puutarhasaha tarjoaa monia etuja. Elektroninen käyttöjärjestelmä vapautuspainikkeella mahdollistaa helpon ja kätevän käsittelyn – sekä erinomaisen leikkuutehon. Yhdessä AP 300 S -akun kanssa MSA 220 T pystyy tekemään jopa 260 leikkausta 29 minuutissa.
Saatavilla keväästä 2022 alkaen.

Puutarhurit ja maisematyöntekijät ottamassa STIHLin AP-System-koneita ja reppuakkua ajoneuvonsa lastausalueelta.

Täydellinen joustavuus: AP-System -valikoiman lisävarusteet

AP-System-valikoiman akkukäyttöisillä lisävarusteilla voit tehdä yksittäisistä sähkötyökaluista vieläkin tehokkaampia ja joustavampia. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi tehokkaita litiumioniakkuja eri kapasiteeteilla, ergonomisia kantojärjestelmiä, käytännöllisiä koteloita sekä reppuakkuja pistorasialla varustettuihin sähkötyökaluihin. 

Innovaatioita ammattilaisille: Akkukäyttöinen AP-System

Latauksen ja energian hallinta

Innovatiivisen lataus- ja energianhallintaratkaisumme ansiosta voit luottaa siihen, että kaikki akut latautuvat täyteen yön aikana ja että sähkötyökalusi ovat käyttövalmiita – käytitpä niitä sitten liikkuessa tai paikallaan. Akkujen latauskaappimme mahdollistaa jopa 20 AP-System-akun lataamisen keskitetysti yön aikana. Uusi bottTainer tarjoaa optimaaliset olosuhteet akuille ja suojaa sääolosuhteilta sekä varkauksilta tien päällä. Antaa lisäksi jatkuvasti yleiskuvan kaikista akuista ja niiden varaustasosta. Tarvitset vain tavallisen 230 V:n pistokkeen bottTainerin liittämiseen.

Lisätietoja latauksen ja energian hallinnasta

Kalustonhallinta ammattilaisille

STIHL connected on räätälöity ammattikäyttäjien erityisvaatimuksiin erityisesti puutarhanhoidon ja maisemanhoidon aloilla. Tämä tarkoittaa, että saat aina luotettavan yleiskuvan kaikkien sähkötyökalujesi sekä reppukäyttöisten akkujen tilasta ja sijainnista ja voit hallita kalustoasi helposti, digitaalisesti ja tehokkaasti. Ammattilaisille suunniteltu digitaalinen kalustonhallinta saavuttaa uuden huipputason Smart Connector 2 A:n avulla. Hyödyt helposta asennuksesta, käyttöajan ja nopeuden luotettavasta tallennuksesta sekä vieläkin tarkemmasta arvioinnista.

STIHL connected

Akun kesto ja latausajat

Erityisen tehokkaat STIHLin AP-System-valikoiman akkutyökalut ovat erittäin kestäviä ja tehokkaita. Tässä vastaavat taulukot näyttävät AP-System-valikoiman akkutyökalujen käyttöiän käytetystä akusta riippuen sekä eri STIHL-akkujen latausajat.

Akun kesto ja latausajat

Työskentely sateessa

Kaikki STIHLin AP-System-akkutyökalut on suunniteltu päivittäiseen käyttöön myös epäsuotuisissa sääolosuhteissa. Ne on sertifioitu roiskevedenkestäviksi, ja niiden tehokkuus on varmistettu vaativilla sisäisillä tarkastuksilla. Roiskevesitesti vastaa muun muassa IPX4-standardia.

Kokeile STIHL AP-System -valikoimaa nyt maksutta paikan päällä!

Yhteenveto: STIHLin akkukäyttöinen AP-System

  • STIHL AP-System on suunniteltu ammattikäyttäjille ja kunnalliseen käyttöön.

  • AP-System tarjoaa kattavan valikoiman sähkötyökaluja puutarhan, maiseman ja puiden hoitoon.

  • AP-System vakuuttaa suurella tehollaan, hiljaisuudellaan ja erittäin pitkällä akkukestollaan.

  • STIHL AP-System -valikoiman tuotteissa on innovatiiviset litiumioniakut, jotka mahdollistavat joustavan käytön.

  • STIHL AP-System -valikoimassa on älykäs latauksen- ja energianhallintajärjestelmä sekä kattava valikoima lisävarusteita. 

Lisätietoa akuista