705,00 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
New
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Tekniset tiedot

Leikkuuleveys46 cm
Leikkuukorkeus20 - 100 mm
Leikkuukorkeuden säätö7-portainen (keskitetty)
Ruohonkeruusäiliön tilavuus52 L
Moottori2,0 - 4,5 km/h

Ominaisuudet

RMA 448 V akkukäyttöinen ruohonleikkuri: helppo ja tehokas leikkuu Vario-pyörävedon ansiosta.

   
STIHL RMA 448 V akkukäyttöinen ruohonleikkuri Vario-pyörävedolla ja 46 cm:n leikkuuleveydellä helpottaa keskikokoisten nurmikoiden ja kaltevuuksien leikkuuta harrastajapuutarhurille. Voit säätää työnopeuden yksilöllisesti 0 km/h ja 4,6 km/h välillä kahvassa olevalla säätövivulla. Moniteräisen vakiovarustuksen, integroidun mulching-toiminnon ja sivuheittimen ansiosta tämä ruohonleikkuri soveltuu sekä niittoon että mulchingiin. Voit joko ottaa leikkuujätteet suoraan kiinni tai jakaa ne nurmikolle sivupurkauksen avulla. 

Taittuva ja korkeussäädettävä mukavuusohjaustanko takaa ruohonleikkurin mukavan ja ergonomisen ohjauksen. Keskitetyn leikkuukorkeuden säädön avulla voit asettaa haluamasi nurmikon pituuden yhdelle 7 tasosta 20 mm:n ja 100 mm:n välillä. Kokoontaitettavaan 52 litran ruohonkeräyslaatikkoon mahtuu suuri määrä leikkuujätettä, ja se on helppo tyhjentää.

STIHL-akkujen kestoa ja latausaikoja koskevasta yleiskatsauksestamme näet, kuinka suuren nurmikkoalueen voit kattaa yhdellä latauksella RMA 448 V akkuruohonleikkurilla ja kuinka kauan valitun akun lataaminen kestää.
 

Huolto ja neuvot