875,00 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
UUSI
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Tekniset tiedot

Leikkuuleveys51 cm
Leikkuukorkeus20 - 100 mm
Leikkuukorkeuden säätö7-level (central)
Ruohonkeruusäiliön tilavuus55 L
Laitteen pituus ruohonkeruusäiliön kanssa154 cm

Ominaisuudet

RMA 453 PV akkukäyttöinen ruohonleikkuri: Yksinkertainen ja tehokas leikkuu Vario-pyörävedon ansiosta.

STIHL RMA 453 PV akkukäyttöinen ruohonleikkuri Vario-pyörävedolla ja 51 cm:n leikkuuleveydellä helpottaa harrastajapuutarhurin keskikokoisten nurmikoiden ja rinteiden leikkaamista. Voit asettaa työnopeuden yksilöllisesti 0 km/h ja 4,6 km/h välille digitaalisen käyttöliittymän ohjauselementillä. Jaksottaisen purkautumisen ansiosta RMA 453 PV varmistaa myös, että se vaihtaa automaattisesti toiseen akkuun STIHL AP -järjestelmästä heti, kun ensimmäinen on tyhjä. Näin akkuja ei tarvitse vaihtaa manuaalisesti, ja voit leikata suuremmat nurmikot erittäin tehokkaasti. 

Moniteräisen vakiovarustuksen, integroidun mulching-toiminnon ja sivupurkauksen ansiosta tämä ruohonleikkuri soveltuu sekä niittoon että mulchingiin. Voit joko kerätä leikkuujätteet suoraan tai jakaa ne nurmikolle sivupurkauksen avulla. Taittuva ja korkeussäädettävä mukavuusohjaustanko takaa ruohonleikkurin mukavan ja ergonomisen hallinnan. Keskitetyn leikkuukorkeuden säädön avulla voit säätää nurmikon halutun pituuden 7 portaassa 20 mm:stä 100 mm:iin. Kokoontaitettavaan 55 litran ruohosieppoon mahtuu mikä tahansa määrä leikkuujätettä, ja se on helppo tyhjentää.

STIHL-akkujen käynti- ja latausaikoja koskevasta yleiskatsauksestamme näet, kuinka paljon nurmikkoa voit leikata yhdellä latauksella STIHL RMA 453 PV -akkuruohonleikkurilla ja kuinka kauan akun lataaminen kestää.

Huolto ja neuvot