12,30 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
UUSI
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Huoltosarja Service Kit 18 bensiinikäyttöisille moottorisahoille MS 162 ja MS 172: ennakoiva ja säännöllinen huolto pidentää sahan käyttöikää

Bensiinikäyttöisiin moottorisahoihin tarkoitetun STIHL Service Kit 18 -huoltosarjan avulla voit tehdä yksinkertaiset huoltotyöt moottorisahallesi itse. Ennakoivat, säännölliset vakiohuoltotoimenpiteet, kuten ilmansuodattimen, polttoainesuodattimen ja sytytystulpan vaihto, auttavat pidentämään moottorisahasi käyttöikää. Näin voit suojata koneen komponentteja ja osia lialta ja vaurioilta ja varmistaa, että moottorisahasi moottori toimii aina luotettavasti ja tuottaa optimaalisen suorituskyvyn.

STIHL-huoltosarja 18 MS 162- ja MS 172 -malleihin sisältää seuraavat osat vakiohuoltoa varten:

  • Kuitumateriaali-ilmansuodatin
  • Sytytystulppa
  • Polttoainesuodatin

Kuitumateriaalista valmistettu STIHL ilmansuodatin tarjoaa hyvän suodatuslaadun erilaisissa käyttöolosuhteissa. Karkeat likahiukkaset tarttuvat suodattimen pinnalle, kun taas hienot likahiukkaset jäävät suodattimen sisään. Tämä suojaa moottorisahasi moottoria luotettavasti hiovaa pölyä vastaan, auttaa ylläpitämään sahan suorituskykyä ja pitämään polttoaineen kulutuksen alhaisena sekä varmistaa, että voit edelleen käynnistää koneesi ongelmitta.

On myös suositeltavaa vaihtaa sytytystulppa säännöllisesti suorituskyvyn ylläpitämiseksi. Tämä on moottorin puhtaan palamisen perusta. Polttoainesuodatin pitää polttoaineen vapaana vieraista hiukkasista, jotta ne eivät pääse moottoriin. Tämä suojaa moottoria ja takaa paremman pitkäikäisyyden. Myös polttoainesuodatin on vaihdettava säännöllisesti, jotta se toimisi luotettavasti.

Ilmansuodattimen ja sytytystulpan vaihdossa on parasta käyttää STIHL moottorisahan mukana toimitettua käytännöllistä yhdistelmähylsytyökalua. Itse huoltosarjan pakkaukseen on integroitu pahvikoukku, jota voidaan käyttää polttoainesuodattimen kätevään irrottamiseen ja vaihtamiseen. Et tarvitse työhön muita työkaluja.

Service Kit 18

Huolto ja neuvot