20,10 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Huoltosarja 19 bensiinikäyttöisiä moottorisahoja MS 182 ja MS 212 varten: Ennakoiva ja säännöllinen huolto pidentää käyttöikää

Bensiinikäyttöisiin moottorisahoihin tarkoitetun STIHL Service Kit 19 -huoltosarjan avulla voit tehdä yksinkertaiset huoltotyöt moottorisahallesi itse. Ennakoivat, säännölliset vakiohuoltotoimenpiteet, kuten ilmansuodattimen, polttoainesuodattimen ja sytytystulpan vaihto, auttavat pidentämään moottorisahasi käyttöikää. Näin voit suojata koneen komponentteja ja osia lialta ja vaurioilta ja varmistaa, että moottorisahasi moottori toimii aina luotettavasti ja tuottaa optimaalisen suorituskyvyn.

STIHL-huoltosarja 19 MS 182- ja MS 212 -malleihin sisältää seuraavat osat vakiohuoltotehtäviin:

Fleece-ilmansuodatin
Sytytystulppa
Polttoainesuodatin

STIHL:n fleece-suodatin tarjoaa hyvän suodatinlaadun erilaisissa käyttöolosuhteissa. Karkeat likahiukkaset jäävät suodattimen pinnalle, kun taas hienot likahiukkaset jäävät suodattimen sisälle. Tämä suojaa moottorisahasi moottoria luotettavasti hiovaa pölyä vastaan, mikä auttaa ylläpitämään suorituskykyä ja pitämään polttoaineen kulutuksen alhaisena ja varmistaa, että voit edelleen käynnistää koneesi ongelmitta.

Myös sytytystulppa on suositeltavaa vaihtaa säännöllisesti, jotta suorituskyky säilyy. Tämä on moottorin puhtaan palamisen perusta. Polttoainesuodatin pitää polttoaineen vapaana vieraista hiukkasista, jotta ne eivät pääse moottoriin. Tämä suojaa moottoria ja takaa paremman pitkäikäisyyden. Myös polttoainesuodatin on vaihdettava säännöllisesti, jotta se toimisi luotettavasti.

Ilmansuodattimen ja sytytystulpan vaihdossa on parasta käyttää STIHL-moottorisahan mukana toimitettua käytännöllistä yhdistelmähylsytyökalua. Itse huoltosarjan pakkaukseen on integroitu pahvikoukku, jota voidaan käyttää polttoainesuodattimen kätevään irrottamiseen ja vaihtamiseen. Et tarvitse työhön mitään ylimääräisiä työkaluja.

Huolto ja neuvot