37,20 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Service Kit 35 polttomoottorikäyttöiselle laikkaleikkureille TS 410, TS 420 ja TS 440: säännöllinen ennakoiva huolto pidentää laitteesi elinikää ja käyttöluotettavuutta

STIHL polttomoottorikäyttöisten laikkaleikkureiden huoltoon tarkoitetun huoltosarjan Service Kit 35 avulla voit tehdä yksinkertaiset huoltotyöt itse. Huoltosarja sisältää sytytystulpan, polttoainesuodattimen, paperisen ilmansuodattimen sekä esisuodattimen. Ennakoivalla, säännöllisellä vakiohuollolla voit suojella koneen komponentteja ja osia lialta tai vaurioilta ja samalla pidentää työkalun käyttöikää. STIHL laitteesi mukana toimitetun yhdistelmäavaimen lisäksi et tarvitse muita työkaluja huoltoon.

STIHL ilmansuodattimien pitkä suodattimen käyttöikä mahdollistaa laitteen pitkän käyttöajan. Puhtaat suodattimet lisäävät moottorin suorituskykyä, vähentävät polttoaineen kulutusta ja helpottavat koneen käynnistämistä. Ilmansuodatin on siksi vaihdettava säännöllisesti. Moottorin suorituskyvyn ylläpitämiseksi on myös tärkeää tarkistaa sytytystulppa säännöllisesti ja vaihtaa se tarvittaessa. Polttoainesuodatin suodattaa polttoaineesta vieraat hiukkaset, jotta ne eivät pääse moottoriin. Tämän suodattimen säännöllinen vaihtaminen pidentää näin ollen moottorin käyttöikää.

Ilmansuodattimen ja sytytystulpan vaihtaminen on nopeaa ja helppoa käytännöllisellä yhdistelmäavaimella, jonka olet jo saanut STIHL laikkaleikkurisi mukana. Huoltosarjan pakkaukseen integroidun pahvikoukun avulla polttoainesuodattimen vaihto on helppoa. Et siis tarvitse huoltotyöhön ylimääräisiä työkaluja.Huoltosarja 35 soveltuu laikkaleikkureiden TS 410, TS 420 ja TS 440 ennakoivaan huoltoon.

Service Kit 35 :TS 410, 420

Huolto ja neuvot