28,40 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Service Kit 38 polttomoottorikäyttöisille lehtipuhaltimille ja ruiskuille: säännöllinen ennakoiva huolto pidentää laitteesi elinikää ja käyttöluotettavuutta

Huoltosarjalla Service Kit 38, joka on tarkoitettu polttomoottorikäyttöisille STIHL lehtipuhaltimille ja ruiskuille, voit tehdä huollon helposti itse. Huoltosarja sisältää sytytystulpan, polttoainesuodattimen sekä paperi-ilmansuodattimen. Ennakoivalla, säännöllisellä vakiohuollolla voit suojella koneen komponentteja ja osia lialta tai vaurioilta ja samalla pidentää laitteen käyttöikää. STIHL laitteesi mukana toimitettavan yhdistelmäavaimen lisäksi et tarvitse muita työkaluja huoltoon.STIHL-ilmansuodattimien pitkä suodattimen käyttöikä mahdollistaa työkalujen pitkän käyttöiän. STIHL-paperisuodattimet ovat myös roiskesuojattuja pinnoitettujen pintojensa ansiosta. Puhtaat suodattimet lisäävät moottorin suorituskykyä, vähentävät polttoaineen kulutusta ja helpottavat työkalun käynnistämistä. Paperisen ilmansuodattimen säännöllinen vaihtaminen suojaa luotettavasti puhaltimen tai ruiskun moottoria hankaavalta pölyltä. Suorituskyky säilyy, polttoaineenkulutus pysyy alhaisena ja voit edelleen käynnistää bensiinikäyttöisen puhaltimen tai ruiskun tavalliseen tapaan helposti.


Polttoainesuodatin on myös tarkistettava sen varmistamiseksi, ettei polttoaineen kautta pääse vieraita hiukkasia moottoriin. Polttoainesuodaatimen säännöllinen vaihtaminen suojaa moottoria ja tukee sen pitkää käyttöikää. Suosittelemme myös vaihtamaan sytytystulpan, jotta varmistetaan puhdas palaminen moottorissa. Näin optimoidaan työkalun suorituskyky.

Et tarvitse ylimääräisiä työkaluja ennakoivaan huoltoon. Voit vaihtaa ilmansuodattimen ja sytytystulpan käyttämällä reppupuhaltimen tai ruiskun mukana toimitettua yhdistelmäavainta. Huoltosarjan pakkaukseen on integroitu pahvikoukku polttoainesuodattimen irrottamista varten. Service Kit 38 soveltuu seuraavien laitteiden huoltoon: STIHL BR 350, BR 430 ja BR 450 sekä STIHL SR 430 ja SR 450.

Servicekit 38

Huolto ja neuvot