12,40 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Service Kit 47 bensiinikäyttöisille ruohotrimmereille: Säännöllinen huolto pidentää laitteesi käyttöikää


STIHL bensiinitrimmerit ja -raivaussahat voi huoltaa ihan itse huoltosetillä Service kit 47. Säännölliset huollot, kuten ilman- ja polttoainesuodattimien sekä sytytystulpan vaihtaminen, auttavat pidentämään raivaussahasi käyttöikää. Näin voit suojata koneen osia lialta ja vaurioilta sekä varmistaa, että moottori toimii aina luotettavasti ja optimaalisesti .


STIHL Service Kit 47 FS 38:lle (STIHL 2-MIX -moottorilla) ja FS 55:lle (STIHL 2-MIX -moottorilla) sisältää :  • Fleece-ilmansuodatin

  • Sytytystulppa

  • Polttoainesuodatin


Huomautus: Service kit 47 voidaan käyttää vain malleissa FS 38 ja FS 55, joissa on STIHL 2-MIX -moottori . Jotta voit valita oikean huoltosarjan, ota huomioon, että raivaussahaan asennetun sytytystulpan kierrekoon on oltava M10.


STIHL fleecesuodatin tarjoaa hyvän suodattimen laadun useissa käyttöolosuhteissa. Karkeat likahiukkaset jäävät kiinni pintaan ja hienot likahiukkaset jäävät suodattimen sisään. Tämä suojaa luotettavasti STIHL moottoria hankaavalta pölyltä , mikä auttaa säilyttämään suorituskyvyn ja pitämään polttoaineenkulutuksen alhaisena varmistaen, että voit jatkaa koneen käynnistämistä ilman vaikeuksia.

On myös suositeltavaa vaihtaa sytytystulppa säännöllisesti suorituskyvyn ylläpitämiseksi. Tämä muodostaa perustan moottorin puhtaalle palamiselle . Polttoainesuodatin varmistaa, että polttoaineessa ei ole vieraita hiukkasia ennen kuin se pääsee moottoriin. Tämä suojaa moottoria ja varmistaa pidemmän käyttöiän. Tämä osa on myös vaihdettava säännöllisesti, jotta se toimii luotettavasti.


Kun vaihdat ilmansuodatinta ja sytytystulppaa, on parasta käyttää STIHL raivaussahasi mukana toimitettua käytännöllistä yhdistelmäpistorasiaa . Itse huoltosarjan pakkaukseen on integroitu pahvikoukku, jolla voidaan kätevästi irrottaa ja vaihtaa polttoainesuodattimen. Et tarvitse mitään lisätyökaluja tehdäksesi tämän.


Huolto ja neuvot