Suora tuotevalinta: Pään-, kasvojen- ja kuulonsuojaus

ADVANCE X-Vent kypäräsarja

Täydellinen kypäräsarja, jossa erittäin hyvä valonläpäisy

Yleistä

Kypäräsetti käytännöllisellä rattisäädöllä, jolla saavutetaan optimaalinen istuvuus. Integroidut ilmaventtiilit ja lyhyt lippa. Etsattu teräsverkko, josta valo pääsee hyvin läpi. Kuulosuojaimissa on hyvä vaimennus EN 352, EN 397 ja EN 1731 mukaan. Heijastinraidat takaavat hyvän näkyvyyden ja elastiset fleece-nauhat kypärän vuorissa varmistavat, ettei likaa pääse kypärän sisälle.

€143,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

ADVANCE X-Vent

Vakiovarusteet

 • Etsattu visiiri Zoom
  Etsattu visiiri

  Tämä visiiri on ehdottomasti paras läpäisemään valoa. Vankka verkko erikoisella rakenteella, joka häiritsee silmiä vähemmän. Ruostumaton, etsattu materiaali. Huomio, että visiiri ei voi koskaan korvata kunnon suojalaseja.

 • KYPÄRÄN ILMANVAIHTO Zoom
  KYPÄRÄN ILMANVAIHTO

  OPTIMAALINEN ILMAN KIERTO. Kypärän ilmanvaihto parantaa ja viilentää kypärän sisäilmaa, joten voit työskennellä mukavasti myös kuumina päivinä. Tuuletusaukot on jaettu koko kypärän kuoren alueelle, mikä takaa erityisen hyvän ilmankierron. Näin lämpö ja kosteus pääsevät paremmin haihtumaan.

 • Auringonsuoja Zoom
  Auringonsuoja

  Lippa, joka toimii auringon-, sateen- ja lumensuojana.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.