Suora tuotevalinta: Moottorisahat ammattikäyttöön

MS 362 C-M VW

Innovatiivisella Light 04 -laipalla

Yleistä

Kaikkeen metsätyöhön. Imansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä ja HD2 -suodattimella, M-Tronic elektroninen moottorinohjausjärjestelmä sekä helppokäyttöinen yhdistelmäkatkaisin, sähkölämmitteiset kahvat ja -kaasutin, purusuojan kiinteät mutterit helppoon ja nopeaan teräketjun vaihtoon, taloudellinen 2-MIX-moottori. Varustettu innovatiivisella Light 04-laipalla.

€1 285,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

MS 362 C-M VW

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Terälevyn pituus cm 40
Terälevyn pituus tuumina in 16
Tilavuus cm³ 59
Teho kW/hv 3,5/4,8
Paino kg 1) 5,8
Paino-tehosuhde kg/kW 1,7
Kokonaispaino kg 2) 6,8
Äänenpainetaso dB(A) 3) 106
Äänitehotaso dB(A) 3) 117
Tärinätaso vasen/oikea m/s² 4) 3,5/3,5
Ketjujako 3/8 "
CO2-arvo g/kWh 711

1) Ilman polttoainetta, terälevyä ja teräketjua
2) Ilman polttoainetta. Terälevy ja teräketju mukaan lukien.
3) K-arvo direktiivin 2006/42/EY mukaan = 2,0 dB(A)
4) K-arvo direktiivin 2006/42/E/ mukaan = 2 m/s²/K-arvo direktiivin 2006/42/EY mukaan = 2 m/s²

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

MS 362 C-M VW

Vakiovarusteet

  • STIHL TÄRINÄNVAIMENNUSJÄRJESTELMÄ Zoom
    STIHL TÄRINÄNVAIMENNUSJÄRJESTELMÄ

    MUKAVAA TYÖSKENTELYÄ. Laitteen käyttö tuottaa tärinää, joka tuntuu ennen kaikkea kahvan alueella. STIHL-tärinänvaimennusjärjestelmän puskuri- ja jousiosat vähentävät moottorin tärinän siirtymistä kahvan alueelle ja siten kehoosi. Lopputulos: Laite pysyy kädessä rauhallisemmin, joten voit työskennellä väsymättä.

  • Purusuojan kiinteät mutterit Zoom
    Purusuojan kiinteät mutterit

    Kun sinun täytyy avata purusuojan mutterit, esim. teräketjun vaihdon vuoksi, pysyvät mutterit kiinteästi purusuojassa kiinni. Enää ei siis ole pelkoa muttereiden häviämisestä. Tämä helpottaa käyttäjää huomattavasti.

  • MANUAALINEN PAINEENALENNUS Zoom
    MANUAALINEN PAINEENALENNUS

    VOIMIA SÄÄSTÄVÄ KÄYNNISTYS. Puolipuristin helpottaa laitteen käynnistystä. Kun venttiili avataan käynnistyksen yhteydessä, osa sylinterissä olevasta, kokoon puristetusta polttoaineseoksesta pääsee poistumaan. Tämä säästää käynnistysjärjestelmää ja vähentää käynnistettäessä tarvittavaa voimaa.

  • SÄHKÖLÄMMITTEINEN KAHVA Zoom
    SÄHKÖLÄMMITTEINEN KAHVA

    TYÖSKENTELY PAKKASELLA. Etu- ja takakahvan sähkölämmitys on tarvittaessa helppo kytkeä päälle. Näin kädet pysyvät lämpiminä myös kylmällä säällä ja laite pysyy varmasti kädessä. Kahvalämmitys on toteutettu huoltovapailla ja kulumattomilla lämmityskalvoilla.

  • Sähkölämmitteinen kaasutin (V) Zoom
    Sähkölämmitteinen kaasutin (V)

    Sähkölämmitteinen kaasutin termostaatilla (automaattisesti päälle/pois) ehkäisee kaasuttimen jäätymisen.

  • HD2-Suodatin Zoom
    HD2-Suodatin

    Tämä ilmansuodatin pitää kaikista hienoimmankin pölyn pois moottorista varmistaen erityisen pitkän moottorin käyttöiän. Kiitos suodattimen erityisen materiaalin se on helppo pitää puhtaana pesemällä suodatin lämpimällä vedellä.

  • KOMPENSAATTORI Zoom
    KOMPENSAATTORI

    VÄHEMMÄN HUOLTOA. Kaasuttimen säätöjärjestelmä, kompensaattori, huolehtii paineentasauksen avulla siitä, että ilmansuodattimen likaantumisesta huolimatta moottorin teho, pakokaasun laatu ja polttoaineenkulutus pysyvät pitkän aikaa lähes vakioina. Puhdista ilmansuodatin tämän takia vasta, kun laitteen teho heikkenee huomattavasti. Näin voit työskennellä pitkään huoltovapaasti.

  • PITKÄIKÄINEN ILMANSUODATUSJÄRJESTELMÄ MOOTTORIS... Zoom
    PITKÄIKÄINEN ILMANSUODATUSJÄRJESTELMÄ MOOTTORIS...

    PIDEMPI SUODATTIMEN KÄYTTÖIKÄ. Esierotuksella karkeat, suuremmat hiukkaset poistuvat ilmavirrasta jo ennen kuin ne pääsevät varsinaiseen suodattimeen. HD2-suodatin pitää hienojakoisenkin pölyn poissa moottorista ja varmistaa siten moottorin pitkän käyttöiän, pitkät puhdistusvälit ja moottorisahan helpon hoidon. Vain esisuodattimella ja HD2-suodattimella varustetuissa malleissa voidaan puhua varsinaisesta moottorisahojen pitkäikäisestä ilmansuodatinjärjestelmästä. Tämän järjestelmän ansiosta suodattimen käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin perinteisissä ilmansuodatinjärjestelmissä.

  • Säädettävä öljypumppu Zoom
    Säädettävä öljypumppu

    Sahatessa eri pituisilla terälevyillä, erityyppisiä puita ja eri tekniikoilla, tarvitsevat nämä eri määriä öljyä. Säädettävä öljypumppu antaa sinun säännöstellä öljyn tarpeidesi mukaan.

  • STIHL 2-MIX-MOOTTORI Zoom
    STIHL 2-MIX-MOOTTORI

    ERINOMAISTA SUORITUSKYKYÄ. STIHL 2-MIX -moottorin pakokaasukuormitus ja polttoaineenkulutus ovat tavanomaista pienemmät, mikä pienentää myös käyttökustannuksia. Tämä kaksitahtimoottori on rakenteeltaan vähän huoltoa vaativa, ja se käyttää polttoainetta tehokkaasti myös suurilla tehoilla. Käytä polttoaineena bensiinin ja moottoriöljyn seosta. STIHL 2-MIX -moottori täyttää EU:n tiukan päästödirektiivin Stage V -päästöluokituksen vaatimukset.

  • STIHL 4-kanavainen huuhtelutekniikka Zoom
    STIHL 4-kanavainen huuhtelutekniikka

    Polttoaine- / ilmaseos johdetaan 4 eri huuhtelukanavan kautta palotilaan. Palaminen on optimaalista ja moottorin teho lisääntyy merkittävästi. Tulos: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho sekä vähemmän haitallisia päästöjä.

  • TERÄKETJUN SIVUKIRISTYS Zoom
    TERÄKETJUN SIVUKIRISTYS

    HELPPOA JA TURVALLISTA JÄLKIKIRISTYSTÄ. Teräketjun sivukiristys takaa turvallisen, helpon ja nopean jälkikiristyksen ja ketjun vaihdon. Kiristysruuvia käytetään ketjupyörän suojuksen läpi sivusuunnassa.

  • Talvi-/kesäasento Zoom
    Talvi-/kesäasento

    STIHL moottorisahan kaasuttimeen voit luottaa myös kylmänä vuodenaikana: Aseta moottorisahasi talviasentoon, jolloin lämmin ilma kiertää kaasuttimelle. Tämä estää jään muodostumisen kaasuttimeen. Yksinkertainen toiminta auttaa kesä ja talvikäytössä.

  • YHDISTELMÄKATKAISIN, JOSSA ON PYSÄYTYSTOIMINTO Zoom
    YHDISTELMÄKATKAISIN, JOSSA ON PYSÄYTYSTOIMINTO

    HELPOTTAA KÄYTTÖÄ. Yhdistelmäkatkaisimessa tarvitaan enää vain yksi käynnistysasento. Kun moottori on sammutettu, katkaisin palautuu pysäytystoiminnon ansiosta automaattisesti käyttöasentoon. Lämmin kone voidaan siten käynnistää heti uudelleen.

  • STIHL M-TRONIC Zoom
    STIHL M-TRONIC

    LUOTETTAVAA TYÖSKENTELYÄ JA PARASTA SUORITUSKYKYÄ. STIHL M-Tronic mahdollistaa työvälineen parhaan mahdollisen toiminnan heti alusta lähtien. Täysin elektroninen moottorinohjaus säätelee sytytyshetkeä ja polttoaineen syöttöä kaikissa työtilanteissa ottaen huomioon ulkoiset olosuhteet, kuten lämpötilan, korkeuden ja polttoaineen laadun.

  • ILMAN TYÖKALUJA AVATTAVA ÖLJY- JA POLTTOAINESÄI... Zoom
    ILMAN TYÖKALUJA AVATTAVA ÖLJY- JA POLTTOAINESÄI...

    NOPEA JA HELPPO KÄYTTÄÄ. Bajonettikorkin ansiosta öljy- ja polttoainesäiliö voidaan avata ja sulkea helposti muutamalla otteella ilman työkaluja.

  • STIHL EMATIC -JÄRJESTELMÄ Zoom
    STIHL EMATIC -JÄRJESTELMÄ

    PIENEMPI ÖLJYNKULUTUS. STIHL Ematic -järjestelmään kuuluvat STIHL Ematic- tai Ematic S -terälevy, STIHL Oilomatic -teräketju ja säädettävä öljypumppu. Se syöttää ketjuöljyä sinne, missä sitä tarvitaan voiteluun. Näin öljynkulutus voi vähentyä jopa 50 %. Jos työskentelet usein pölyisissä olosuhteissa tai käytät pitkiä terälevyjä, uudella öljypumppujärjestelmällä voit lisätä öljymäärää helposti ja nopeasti.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Lisävarusteet

MS 362 C-M VW

Lisävarusteet

    • Yhdistelmäavaimet Zoom
      Yhdistelmäavaimet

      Kätevä työkalu kaikille STIHL moottorisahoille (ei MS 171, 181, 192, 201 ja MS 211 malleihin). Teräketjun kiristämiseen sekä terälevyn, teräketjun ja sytytystulpan vaihtamiseen.

    Tuote

    Hinta

    * Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon da / fi / no / sv 8.12.2023