Suora tuotevalinta: Lakaisukoneet

KG 550

Vankka lakaisukone KG 550

Yleistä

Kodin lakaisutöihin. STIHL MultiClean lakaisujärjestelmä. Kahdeksaan tasoon säädettävä korkeus. Sopiva ulkokäyttöön. Kulutusta kestävillä nailonharjoilla on 4 vuoden takuu. Säiliön tilavuus 25 l • Lakaisuleveys 55 cm • 6,0 kg.

€259,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

KG 550

Vakiovarusteet

 • Sivuohjainrulla Zoom
  Sivuohjainrulla

  Laitteen molemmilla puolilla sijaitsevat sivuohjainrullat tekevät työskentelmisestä reunoja pitkin helpompaa ja tarkempaa. Lisäksi ne suojaavat sekä konetta että reunamateriaalia mahdollisilta vaurioilta.

 • Käytännöllinen keruusäiliö Zoom
  Käytännöllinen keruusäiliö

  Kerää suuren määrän roskia pienestä koostaan huolimatta. Laite voidaan varastoida tilaa säästävästi pystyyn säiliön päälle ilman, että säiliön sisältö valuu ulos.

 • Keskitetty korkeudensäätö ja harjan ohjain Zoom
  Keskitetty korkeudensäätö ja harjan ohjain

  Keskitetyn korkeudensäädön ansiosta lakaisukone on mukautettavissa erilaisille alustoille. Kerääjää leveämpi harja ja harjan ohjain varmistavat, että seinien vieressäkin on puhdasta.

 • Pitkäaikaiset materiaalit Zoom
  Pitkäaikaiset materiaalit

  STIHL myöntää kulutusta kestäville nailonharjoille neljän vuoden kestävyystakuun.

 • Pitkäaikainen vaihteisto Zoom
  Pitkäaikainen vaihteisto

  Alhainen paino, vaihteisto optimaalisella voimansiirrolla.

 • STIHL MultiClean -lakaisujärjestelmä Zoom
  STIHL MultiClean -lakaisujärjestelmä

  Mahdollistaa erilaisten roskalajikkeiden keräämisen – jopa raskaat ja märät roskat sekä juomatölkit ja PET-pullot. Ylimääräisellä harjatelalla varustettu STIHL MultiClean PLUS kerää myös hienon pölyn. Laite kerää lian talteen etuosastaan, jolloin lakaisujäte ei jumitu laitteen alle.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon International 18.8.2022