Suora tuotevalinta: Polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit

RM 2 R

Tehokas Bioleikkuri

Yleistä

Allesilppuava teräsrunkoinen ruohonoleikkuri. Ruoho silppuuntuu pieneksi silpuksi ja palauttaa näin nurmikon käyttöön arvokkaita ravinteita ja kosteutta. Täydellinen ruohonleikkuri jopa 1.500 m2 viheralueiden hoitoon. Quick-Fix aisan pikakiristimillä, jolloin aisan säätö ja taitto on todella nopeaa ja helppoa. Leikkurissa on uusi ReadyStart moottori, jolla käynnistys onnistuu helposti.

€409,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

RM 2.1 R

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Nurmialue m² jopa 1.500
Leikkausleveys cm 46
Leikkuukorkeus mm 28 - 85
Leikkuukorkeuden säätö 4-fach (achsweise)
Nopeus --
Moottorityyppi EVC 200,4
Sylinterin tilavuus cm³ 139
Nimellisnopeus työkalulla r/min 2.800
Taattu äänitehotaso dB(A) 92
Mitattu äänenpainetaso dB(A) 79
Äänenpainetason epävarmuustekijä dB(A) 2
Tärinätaso ahw m/s² 7,9
Epävarmuustekijä m/s² 3,16
CO2 g/kWh 922

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

RM 2.1 R

Vakiovarusteet

  • AKSELIKOHTAINEN LEIKKUUKORKEUDEN SÄÄTÖ Zoom
    AKSELIKOHTAINEN LEIKKUUKORKEUDEN SÄÄTÖ

    TÄYDELLINEN RUOHON PITUUS. Leikkuukorkeuden akselikohtaisen säädön ansiosta voit asettaa ruohonleikkurin eri leikkuukorkeuksille. Etu- ja taka-akseli voidaan säätää erikseen.

  • RUOHONLEIKKURIN ALLESILPPUAVA TERÄ Zoom
    RUOHONLEIKKURIN ALLESILPPUAVA TERÄ

    NURMIKON LUONNOLLINEN LANNOITUS. Ruohonleikkurissa on erikoismuotoiltu allesilppuava terä. Se leikkaa ruohon poistokanavassa asteittain hyvin hienoksi. Hieno leikkuujäte putoaa ravinteikkaaksi lannoitteeksi takaisin nurmikkoon.

  • QUICK-FIX-PIKAKIRISTIN Zoom
    QUICK-FIX-PIKAKIRISTIN

    YKSINKERTAINEN TAITTAA KOKOON JA AVATA. Quick-Fix-pikakiristimellä voit taittaa ruohonleikkurin työntöaisan kätevästi ja ilman työkaluja kokoon tai avata sen, kun valmistelet leikkuria työskentelyä varten.

  • TERÄSPELTINEN KOTELO Zoom
    TERÄSPELTINEN KOTELO

    ERINOMAINEN KESTÄVYYS. Vääntöjäykkä teräsrakenne tekee ruohonleikkurin rungosta erityisen kestävän. Tämä takaa pitkän käyttöiän.

  • HELPOSTI KÄYNNISTYVÄ MOOTTORI Zoom
    HELPOSTI KÄYNNISTYVÄ MOOTTORI

    HELPPO JA LUOTETTAVA. Helppo kylmä- tai uudelleenkäynnistys: Helposti käynnistyvän moottorin ansiosta laite käynnistyy helposti, luotettavasti ja erittäin pienellä voimalla.

  • KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT Zoom
    KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT

    PAREMPAA OHJAUSTA. Vankat ja kestävät mutta kevyesti rullaavat pyörät helpottavat ruohonleikkuuta ja säästävät voimia. Kevytrakenteisten pyörien erikoisprofiilin ansiosta ruohonleikkurin ohjaaminen on helppoa, joten nurmikonhoito sujuu huolella ja kätevästi.

  • KANTOKAHVA Zoom
    KANTOKAHVA

    HELPPO KULJETTAA. Käytännöllinen painopisteen yläpuolella oleva kantokahva tekee laitteen kantamisesta erittäin helppoa eikä se pääse kaatumaan.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon International 15.11.2023