449,00 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
New
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Tekniset tiedot

Leikkuuleveys41 cm
Leikkuukorkeus20 - 100 mm
Leikkuukorkeuden säätö7-level (central)
Ruohonkeruusäiliön tilavuus52 L
Moottori--

Ominaisuudet

RMA 243 johdoton ruohonleikkuri: Tehokas työ pienemmillä nurmikoilla

STIHL RMA 243 akkukäyttöinen ruohonleikkuri tarjoaa harrastelijapuutarhurille suuren suorituskyvyn ja on erittäin hiljainen. Siksi sitä voi käyttää myös melulle herkillä alueilla, kuten asuinalueilla. Sen 41 cm:n leikkuuleveyden ansiosta voit leikata tehokkaasti nurmikkoa pienemmillä alueilla. Vakiovarusteena olevan moniterä- ja multauskiilan sekä sivupurkauksen ansiosta tämä ruohonleikkuri soveltuu sekä leikkuun että multaukseen. Voit joko kerätä leikkuujätteet suoraan tai jakaa ne nurmikolle sivupurkaimen avulla.

Taittuva ja korkeussäädettävä mukavuusohjaustanko takaa ruohonleikkurin mukavan ja ergonomisen ohjauksen, ja keskitetyn leikkuukorkeuden säädön avulla voit säätää nurmikon halutun pituuden seitsemässä vaiheessa 20 mm:stä 100 mm:iin. Kokoontaitettavaan 52 litran ruohosieppoon mahtuu mikä tahansa määrä leikkuujätettä, ja se on helppo tyhjentää.

STIHL-akkujen käynti- ja latausajat -katsauksestamme näet, kuinka paljon nurmikkoa voit leikata yhdellä latauksella STIHL RMA 243 -akku-ruohonleikkurilla ja kuinka kauan akun lataaminen kestää.

Huolto ja neuvot