875,00 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
New
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Tekniset tiedot

Leikkuuleveys46 cm
Leikkuukorkeus20 - 100 mm
Leikkuukorkeuden säätö7-level (central)
Ruohonkeruusäiliön tilavuus52 L
Moottori2,0 - 4,5 km/h

Ominaisuudet

RMA 448 V akkukäyttöinen ruohonleikkuri sarjassa, jossa on AK 30 S -akku ja AL 101 -standardilaturi: helppo ja tehokas leikkuu Vario-pyörävedon ansiosta.

STIHL RMA 448 V akkukäyttöinen ruohonleikkuri Vario-pyörävedolla ja 46 cm:n leikkuuleveydellä helpottaa keskikokoisten nurmikoiden ja kaltevuuksien leikkuuta harrastajapuutarhurille. Tämä johtuu siitä, että sen avulla voit säätää työnopeutta yksilöllisesti 0 km/h ja 4,6 km/h välillä kahvassa olevalla säätövivulla. Jos haluat heti aloittaa kotipuutarhan niiton, mutta sinulla ei ole vielä STIHL AK-järjestelmän akkua, kannattaa valita STIHL RMA 448 V akkukäyttöinen ruohonleikkuri STIHL AK 30 S -akun ja STIHL AL 101 -standardilaturin kanssa varustetussa setissä.

Koska se on vakiovarusteena varustettu moniteräisellä, integroidulla mulching-toiminnolla ja sivupurkauksella, tämä ruohonleikkuri soveltuu sekä niittoon että mulchingiin. Voit joko kerätä leikkuujätteet suoraan tai jakaa ne nurmikolle sivupurkauksen avulla. Kokoontaitettava ja korkeussäädettävä mukavuusohjaustanko takaa ruohonleikkurin mukavan ja ergonomisen ohjauksen. Keskitetyn leikkuukorkeuden säädön avulla voit asettaa haluamasi nurmikon pituuden yhdelle seitsemästä tasosta 20 mm:n ja 100 mm:n välillä. Kokoontaitettavaan 52 litran ruohonkeräyslaatikkoon mahtuu suuri määrä leikkuujätettä, ja se on helppo tyhjentää.


STIHL-akkujen kestoa ja latausaikoja koskevasta yleiskatsauksestamme näet, kuinka suuren nurmikkoalueen voit kattaa yhdellä latauksella STIHL RMA 448 V akkuruohonleikkurilla ja kuinka kauan valitun akun lataaminen kestää.

Huolto ja neuvot