125,00 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
UUSI
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Tekniset tiedot

Nimellisjännite10,8 V
Paino2,3 kg 1)
Paino5,1 lbs
Äänitehotaso89 dB(A) 2)
Tärinätaso vasen/oikea1,5/1,9 m/s² 3)

Ominaisuudet

Kuvat ovat viitteellisiä. Laitteiston eri osien todellinen ulkonäkö ja niiden kiinnitys tuotteeseen voivat poiketa kuvissa esitetyistä, mutta niillä on samat toiminnot.

FSA 30 akkukäyttöinen trimmeri: helppoon ja tarkkaan trimmaukseen ja leikkaamiseen puutarhassa.

Pienikokoinen akkukäyttöinen STIHL FSA 30 -ruohotrimmeri soveltuu erityisesti keskikorkean ruohon leikkaamiseen, nurmikon reunojen kunnossapitoon sekä puiden ympäriltä, pensaiden alta ja seinien tai portaiden alta raivaamiseen.

FSA 30:n sähkömoottori toimii niin hiljaisesti, ettei käytön aikana tarvitse käyttää kuulosuojaimia, joten tämä ruohonleikkuri sopii erinomaisesti käytettäväksi ääniherkillä alueilla. Alkutason malli saa virtansa vaihdettavista akuista joustavasta STIHL AS -järjestelmästä. Työkalun LED-valot ilmaisevat akun varaustason.

STIHL FSA 30 on vakiovarusteena varustettu STIHL PolyCut 3-2 -leikkuupäällä, jossa on 2 tukevaa, joustavaa PolyCut-muoviterää. Terien nopean vaihtamisen mahdollistamiseksi jopa 6 PolyCut-terää voidaan säilyttää sähkötyökalun säilytysyksikössä ja vaihtaa suoraan leikkuupäähän ilman työkaluja. FSA 30:tä voidaan käyttää myös valinnaisen AutoCut C 3-2 -siimapään ja halkaisijaltaan 1,4 mm:n siiman kanssa.

Ergonomisen muotoilun, joustavien säätömahdollisuuksien ja alhaisen painon (vain 2,3 kg akku mukaan lukien) ansiosta FSA 30 tarjoaa mukavan ja vaivattoman työskentelyn. Pehmeäkahvainen kahva sopii mukavasti käteen, joten käyttö on helppoa ja intuitiivista. Voit säätää teleskooppivartta ja pyörökahvaa asteittain napin painalluksella pituutesi mukaan. Trimmerin pään työskentelykulmaa voidaan säätää helposti entistä mukavampaa työskentelyä varten, ja voit kääntää trimmerin päätä helposti 90°, jotta saat tarkan leikkauksen nurmikon reunoista. Taitettava taimisuoja helpottaa tarkkaa ja tasaista leikkaamista kasvien, puiden, pensaiden ja muiden kohteiden ympärillä. Akkutrimmerissä FSA 30 on käytännöllinen ripustuslenkki, jonka avulla sitä voi säilyttää tilaa säästävästi autotallin tai työkaluvajan seinällä.

Akun ja latausajan yleiskatsauksestamme näet, kuinka kauan voit työskennellä STIHL FSA 30 -akkuruohotrimmerillä ja kuinka kauan käytetyn akun lataaminen kestää.

Huolto ja neuvot