STIHL AI-tuoteperhe: akkukäyttöiset sähkötyökalut kotipuutarhurille

STIHL AI-tuoteperheen sähkötyökaluissa on integroitu akku, joten ne ovat kevyitä ja helpottavat kaikenlaisia rutiininomaisia puutarhatöitä.

Mies istumassa suurella kivellä sähkötoimisen STIHL AI Series HSA 45 -pensasleikkurin kanssa talon edessä

STIHL AI Series

STIHL AI Series -akkutyökalut helpottavat haastavia puutarhatöitä. Kaikki AI Series -sähkötyökalut ovat helppokäyttöisiä ja niitä on helppo käsitellä. Ne on suunniteltu kotipuutarhurien ja yksityiskäyttäjien tarpeisiin. Integroidun akun ansiosta nämä akkutyökalut ladataan helposti seinäpistorasiasta. STIHL AI Series koostuu kolmesta työkalusta: HSA 45 -pensasleikkuri, BGA 45 -puhallin ja FSA 45 -ruohotrimmeri. Vaihdettavalla akulla varustetut akkukäyttöiset HSA 25 -pensasleikkurit täydentävät erinomaisesti AI Series -työkaluja, jotta voit hoitaa kaikki puutarhan yleiset työt. 

Suojalaseja käyttävä nainen leikkaamassa pensasaitaa talon edessä akkukäyttöisellä STIHL HSA 45 -pensasleikkurilla

STIHL AI Series: HSA 45 -pensasleikkuri

Akkukäyttöinen HSA 45 -pensasleikkuri on ihanteellinen työkalu pensasaitojen leikkaamiseen kaupunkipuutarhoissa ja pienillä viheralueilla. Laite painaa vain 2,3 kg, joten pienten pensaiden ja pensasaitojen leikkaaminen on helppoa. Se leikkaa ohuet varret siististi ja on riittävän hiljainen, jotta se ei ärsyttäisi naapureitasi! Kuten kaikissa AI-Series-työkaluissa, HSA 45:ssä on sisäänrakennettu ladattava akku.

Nainen käyttämässä kasvosuojusta ja leikkaamassa ruohoa akkutoimisella STIHL FSA 45 -ruohotrimmerillä talon edessä olevalla askelmalla

STIHL AI Series: FSA 45 -ruohotrimmeri

Akkutoimisen STIHL FSA 45 -ruohotrimmerin avulla pidät pienet nurmikot siisteinä. STIHL PolyCutTM -leikkuupään avulla voit trimmata vaaka- ja pystysuunnassa ja leikata esteiden ja asennusten ympäriltä helposti. AI Series -trimmeri on kevyt ja kannettava, ja se painaa vain 2,3 kg sisäänrakennettu ladattava akku mukaan lukien.

Suojalaseja käyttävä nainen raivaamassa lehtiä kivipolulta STIHL BGA 45 -puhaltimen avulla

STIHL AI Series: BGA 45 -puhallin

STIHL BGA 45 -puhaltimen avulla lehtien ja roskien siivoaminen ajoteiltä ja poluilta on helppoa – AI-Series-valikoiman ehdoton tuote puutarhan siistimiseen. Tehokas puhallin on samalla erittäin hiljainen, mikä tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi meluherkillä alueilla. BGA 45 -puhaltimen paino on vain 2 kg, joten sitä on helppo käsitellä – voit yksinkertaisesti ottaa sen käsiin ja aloittaa heti.

STIHL AI Series -akun käyttöikä

Puutarhanhoito voi rasittaa sekä työkaluja että itseäsi! Kevyet ja mukavat STIHL AI Series -akkutyökalut on suunniteltu helpottamaan puutarhanhoitoa, sillä niissä on pitkäikäiset ja tehokkaat integroidut akut.

Tätä voit odottaa AI Series -työkalultasi.

Sähkötyökalu Käyttötunnit akkulatausta kohden* Esimerkkikäyttö**
HSA 50 Enintään 40 minuuttia Enintään 80 m2 pensasaitaa
BGA 45 Enintään 10 minuuttia

Enintään 200 m2

FSA 45 Jopa 20 minuuttia reunojen trimmausta
Jopa 12 minuuttia nurmikon leikkaamista

Jopa 250 m nurmikon reunoja

Jopa 50 m2 nurmikkoa

* Arvot ovat viitteellisiä ja voivat vaihdella suoritettavasta työstä riippuen.
** Työskentelyajat ja pinta-alat kullakin akun latauksella ovat arvioita, ja ne voivat vaihdella STIHL AI Series -työkalun käyttötavasta ja suoritettavasta työstä riippuen.

Testaa STIHL AI Series

Haluatko kokea itse STIHL AI Series -sähkötyökalujen tehon ja helpon käsittelyn? Ei hätää. Voit testata mitä tahansa AI Series -työkalua lähimmällä jälleenmyyjälläsi.

Yhteenveto: STIHL AI Series 

  • Saatavilla on kolme STIHL AI Series -sähkötyökalua.

  • STIHL AI Series -sähkötyökalut tarjoavat poikkeuksellisen käsiteltävyyden, mukavuuden ja tehon 

  • STIHL AI Series sopii ihanteellisesti kotipuutarhureille ja pienten ulkotilojen hoitoon