QuickStop Super ketjujarru

Ketjujarru parempaan turvallisuuteen

QuickStop Super

STIHL on ainoa moottorisahavalmistaja, jolla on ylimääräinen ketjujarrujärjestelmä, QuickStop Super, joka aktivoituu heti kun oikea käsi irroitetaan takakahvasta. Ketju ei pysähdy silmän räpäyksessä ainoastaan silloin kun takapotkusuoja aktivoituu vaan myös silloin kun ote takakahvasta irroitetaan.

Suuri etu: QuickStop Super toimii kaikissa työskentelyasennoissa – ilman ylimääräisiä asetteluja tai erilaisia työmenetelmiä. Saat extrasuojaa myös käynnistettäessä sekä silloin kun ketju alkaa olla jo kulunut. Lisäksi tehtävistä joissa tarvitaan pistosahausta, oksien karsintaa yms. tulee entistäkin turvallisempaa. 

Edut

  • Lisäturvaa: Ylimääräinen ketjujarrujärjestelmä mahdollistaa ketjujarrun aktivoinnin kaikissa erilaisissa työasennoissa.
  • Ketjun nopeampi pysähtyminen: Ketjujarru mahdollistaa teräketjun täydellisen pysähtymisen heti kun ote takakahvasta irroitetaan.
  • Lyhyempi odotusaika: Koska teräketju pysähtyy nopeammin, voi laittaa sahan sivuun samantien ja esim. kerätä sahatut oksat nopeammin pois.
  • Ei vaadi ylimääräisiä tarkastuksia. Kaasuliipaisin on myös osana takakahvaa.

Näin se toimii