STIHL ErgoStart

Kätevästi alusta alkaen

STIHL ErgoStart

Käynnistäminen ei ole ollut koskaan yhtä helppoa. Innovatiivisen STIHL ErgoStart kevytkäynnistyksen avulla käynnistät STIHL laitteesi ilman suurta voimaa yksinkertaisesti ja suoraviivaisesti. Salaisuus piilee kampiakselin ja narupyörän välisessä jousessa. Tunnistat STIHL laitteet, joissa on ErgoStart kevytkäynnistys, "E" -kirjaimesta mallimerkinnässä.

Edut

  •  Vähemmän voimaa: Voiman tarve moottorin käynnistämiseen vähenee huomattavasti.
  • Hiljainen, tasainen veto käynnistysnarusta: Tasainen veto käynnistysnarusta, riittää käynnistämään koneen.
  • Rauhallisempi käynnistys: Käynnistysnarusta ei tarvitse nykäistä nopeasti vaan rauhallinen ja tasainen veto riittää.
  • Luotettava käynnistys: Veditpä narusta kuinka rauhallisesti vain, moottori käynnistyy aina tasaisesti ja luotettavasti.

 

Näin se toimii

Tasainen veto kahdella sormella riittää: Verrattuna perinteisiin käynnistysmenetelmiin ErgoStart kevytkäynnistyksellä olevat laitteet tarvitsevat vähemmän voimaa, mutta ne voi myös käynnistää huomattavasti rauhallisemmin. Jousi kiristyy käynnistysnarusta vetämällä. Käynnistykseen tarvittavat nopeat nykäykset on kokonaan poistettu. Jousi vapauttaa automaattisesti siihen kertyneen energian kampiakselille, jolloin se pyöräyttää moottorin käyntiin.

 

 

Lisätietoa

Tavanomaisessa käynnistyksessä tarvitset moottorinkäynnistämiseen nopeampia, terävämpiä ja voimakkaampia riuhtaisuja, mutta ErgoStart käynnistysjärjestelmässä kaikki tapahtuu huomattavasti rauhallisemmin ja kevyemmin. Vedät vain käynnistysnarusta ja lopusta STIHL ErgoStart huolehtii itsekseen.