STIHL HP Ultra 2-tahti moottoriöljy

STIHL HP Ultra 2-tahti moottoriöljy

Täyssynteettinen öljy, jolla erinomaiset voiteluominaisuudet. Erittäin vähän palamisjätettä tuhkattomien lisäaineiden vuoksi. Sopii pitkäaikaiseen käyttöön. Erityisen vähärikkistä ja biologisesti hajoava (yli 60% OECD 301 B:n mukaisesti). Luokitus: JASO-FB, ISO-L-EGB. Sekoitussuhde: 1:50.

Erittäin puhdas

STIHL HP Ultra sisältää tuhkattomia lisäaineita, joten öljyn palamisen aikana ei muodostu kalsiumin tai natriumsulfaatin tuhkaa. Kun synteettisiä estereitä käytetään voiteluaineina, moottorin öljy palaa erittäin puhtaasti. Lisäksi STIHL HP Ultra on erittäin ympäristöystävällinen, sillä sen rikkipitoisuus on alhainen ja biologisesti hajoava - yli 80 prosenttia 21 päivässä.
 

Erinomainen suorituskyky

STIHL HP Ultra eliminoi öljyn jäännökset ja kerääntymiset männänrenkaisiin, venttiileihin, kampikammioon sekä sytytystulppiin. Sytytyskatkot tai tukkeutuneet venttiilit kuuluvat menneisyyteen. Voit hyödyntää moottorin suurta kapasiteettia pitkään.
 

Ultravihreää

STIHL HP Ultralla on hyvät sekoitusominaisuudet. Sekoitusmäärät voidaan helposti kontrolloida voimakkaan vihreän värin takia. STIHL HP Ultraa on mahdollista käyttää vuorotellen muiden kaksitahtimoottoreiden öljyjen kanssa (noudata valmistajan ohjeita).

Edut lyhyesti:

Suorituskyky HP HP SuperHP Ultra
Puhtaus + +++++
Suojauskyky + +++++
Voitelukyky + +++++
Moottorivaikutus + +++++