STIHL AK Tuoteperhe

Sinunkin kotipihallesi

STIHL COMPACT akkuperhe

Erityisesti kehitetty ja optimoitu yksityiskäyttäjille kotipihoille sekä vapaa-ajan asunnoille. STIHL AK Tuoteperhe - kevyitä, kompakteja ja tehokkaita 36 V Litium-Ioni akkujen ansiosta. Luonnollisesti sama akku sopii kaikkiin laitteisiin. Todellista akkuvoimaa STIHLiltä.

MSA 120 C-B akkusaha

MSA 120 C-B akkusaha

Aito STIHL. Samaa edistynyttä teknolgoiaa, jota käytetään myös isommissa malleissa. MSA 120 C-B on kompakti, tehokas, kevyt ja erittäin hiljainen.

HSA 56 akkupensasleikkuri

HSA 56 akkupensasleikkuri

HSA 56 akkupensasleikkurilla siistit vaivatta kotipihan pensasaidat. Pensasleikkuri on kevyt ja sisältää edistyksellistä STIHL teknologiaa. Tämä tekee työstäsi helppoa ja mukavaa.

BGA 56 akkupuhallin

BGA 56 akkupuhallin

Pieni voimapesä suurella voimalla valmiina siistimään pihallasi, kulkutiellä jne. Katso kuinka helppoa sen käyttö on.

FSA 56 akkutrimmeri

FSA 56 akkutrimmeri

Tehokas akkukäyttöinen ruohotrimmeri on mukava ja hiljainen, jolloin myös naapurit tykkäävät. Vakiona oleva taimisuoja takaa, että kukkapenkki pysyy myös turvassa. Katso lisää akkutrimmerin helppoudesta oheisesta videosta.

Akkupensasleikkuri HSA 56

Akkupensasleikkuri HSA 56

Yllättävän kevyt, 3,7 kg (AK 10 akulla), erittäin hyvällä leikkausvoimalla pensasaitojen ja pensaiden leikkaamiseen puutarhassa. Helppokäyttöinen. Niin hiljainen, että kuulonsuojausta ei tarvita. Pensasleikkuri HSA 56 kuuluu STIHL:n AK Tuoteperheeseen. Katso kuinka helposti leikkaat akkupensasleikkurilla.

COMPACT akkuperheen akkuopas COMPACT akkuperheen akkuopas

Helppo opas, jossa kaikki lataus- ja käyttöajat koneiden mukaan. STIHL COMPACT akkuperheelle.