STIHL timanttilaikat

Betonille, asfaltille ja luonnonkivelle

STIHL timanttilaikat

Korkealaatuiset STIHL timanttilaikat on valmistettu tarkoin valituista materiaaleista, nykyaikaisella tuotantotekniikalla ja tiukan laadunvalvonnan alaisena. Ne tuottavatkin ratkaisevaa etua:

 

  • korkeampi lämmönkestävyys
  • suurempi leikkuukapasiteetti
  • pidempi käyttöikä
  • erittäin taloudellinen

 

Kaikki komponentit täydellisesti sovitettuna toisiinsa

Katkaisulaikka varmistaa optimaalisen leikkuutehon. Pölynsitomisjärjestelmä, timanttivahvennus ovat molemmat suunniteltu erityisesti polttomoottorikäyttöön. Tuloksena pitkä käyttöikä sekä tehokas leikkaus.

Laikkojen muotoilu

Laikat on suunniteltu maksimaaliseen lämpörasitukseen. Tämän tuloksena tarkka ja luotettava leikkaus voidaan tehdä jopa ääriolosuhteissa, ilman että laikan vakaus kärsii lainkaan. Tällä on todella positiivinen vaikutus laikan suorituskykyyn sekä kestoon märkäleikkuussa. Oikea hammasväli, erityisesti betoni- ja asfalttilaikoissa, edistää sekä jäähdytystä että pölynpoistoa.

Kaikki laikat karkaistaan jo tehtaalla

Tehdaskarkaisulla on kaksi tärkeää etua. Ensinnäkin, koko leikkuuteho on saatava heti kun alat käyttämään sitä - ns. sisäänajolle ei ole uusillakaan laikoilla tarvetta. Toiseksi, aksiaalinen ja säteistarkkuus on niin hyvä, että leikkuuteho, etenemisnopeus ja kesto ovat optimaalisia.

STIHL timanttilaikkoja on saatavilla neljssä eri kestoluokassa 5, 10, 60 ja 80.