Väärennetyt mainokset

Varoitus väärennetyistä mainoksista sosiaalisessa mediassa

Olemme havainneet, että sosiaalisessa mediassa liikkuu useita väärennettyjä mainoksia STIHL GTA 26 akkusahan kanssa identtiseltä vaikuttavalta tuotteesta. Tuote on kuvattu nimellä GTA 26 Wood Cutter ja hinta on epärealistisen alhainen näin laadukkaalle tuotteelle. Nämä mainokset ovat väärennettyjä, eikä niillä ole mitään tekemistä STIHL konsernin tai STIHL jälleenmyyjien kanssa.

Tuotetiedot ja kuvat on otettu ilman STIHL konsernin lupaa, mukaan lukien STIHL-logo, mikä voi harhauttaa kuluttajia tunnistamasta niitä valheellisiksi mainoksiksi. Linkitettyjen verkkosivustojen tarkempi tarkastelu paljastaa kansainvälisiä yhteystietoja, joissa on epäilyttäviä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita.

Otamme tämän erittäin vakavasti ja kehotamme kuluttajia tutkimaan lähettäjää tarkemmin ennen tuotteen ostamista. STIHL tuotteita myydään vain valtuutettujen jälleenmyyjien kautta. Jos haluat ostaa STIHL GTA 26 akkusahan, etsi lähin jälleenmyyjäsi osoitteista stihlgarden.fi stihlpro.fi tai stihl.fi.