STIHL uutuuksia!

Täältä saat pienen lähikatsauksen tuotteista, jotka ovat tulossa tai tulleet myyntiin lähiaikoina Suomessa.

Yksityiskohtaiset tiedot ja muut tärkeät ominaisuudet tuotteista löydät tuotesivuilta. Voit ottaa aina myös yhteyttä Palvelevaan Jälleenmyyjääsi saadaksesi lisätietoa. Jälleenmyyjämme auttavat ja palvelevat mielellään.

RE 170 PLUS - Vahva 150 barin painepesuri

RE 170 PLUS - Vahva 150 barin painepesuri

Uusi, vankka ja laadukas vaativan käyttäjän painepesuri PLUS mukavuuksilla. Pesuri kestää jopa 180 barin maksimipaineen ilman suutinta ja on varustettu 12 metrin teräspunoskorkeapaineletkulla ja letkukelalla, messinkisellä pumppupesällä, veden paineen / määrän säätimellä, painemittarilla, pesuainesäiliöllä ja pesuaineen annostelujärjestelmällä. 

HTA 86 - Optimaalinen ulottuvuus teleskooppivarrella

HTA 86 - Optimaalinen ulottuvuus teleskooppivarrella

Uusi ja tehokas akkuoksasaha. Erittäin hiljainen ja tärinätön. Täydellinen puunhoitajille, hedelmänviljelijöille ja kuntien käyttöön. Puiden karsimiseen, kuolleiden oksien ja myrskytuhojen raivaamiseen sekä hedelmäpuiden karsimiseen. 

HLA 66 ja HLA 86 pensasaitaleikkurit

HLA 66 ja HLA 86 pensasaitaleikkurit

Uudet akkukäyttöiset pitkävartiset pensasaitaleikkurit korkeille ja leveille pensaille. Lyhyempi ja kevyempi HLA 66 toimii AK -Tuoteperheen akuilla ja HLA 86 pensasaitaleikkurilla on pidempi käyttöaika AP-Tuoteperheen akuilla. Molemmat pensasleikkurit voidaan taittaa kasaan ja ovat säädettävissä korkealla tai maanlähellä työskentelyyn. Akkupensasleikkureilla on 115° säädettävä leikkuuterä, hyvä ulottuvuus ja leikkuuterä molemmin puolin teroitettu.

BR 200 D reppupuhallin - Helppo kantaa

BR 200 D reppupuhallin - Helppo kantaa

Selässä kannettavalla puhaltimella pidät pihat ja numikot siistinä. Puhalla pois lehdet ja muut roskat. BR 200-D puhaltimen pehmustettu selkä ja olkahihnat helpottavat kantamista. Puhaltimen putken voi säätää pidemmäksi ja kaasukahvan pysäytysnappi pitää kaasun käynnissä ilman, että sitä tarvitsee painaa koko ajan.

 

BGA 57 - Kompakti ja tehokas akkupuhallin

BGA 57 - Kompakti ja tehokas akkupuhallin

BGA 57 - Akkukäyttöinen lehtipuhallin keskikokoiselle tontille. Puhaltaa tehokkaasti lehdet, ruohonleikkuujätteet ja muun lian kulkuväyliltä, ​​patiolta, nurmikolta tai vaikka auton takakontista. Ergonomisesti tasapainotettu, sulavalinjainen akkupuhallin mukavaan ja vaivattomaan työskentelyyn. 

FSA 60 R ja FSA 86 R - Hiljaiset ja tehokkaat akkutrimmerit

FSA 60 R ja FSA 86 R - Hiljaiset ja tehokkaat akkutrimmerit

Uudet modernit akkutrimmerit nurmikon ja nurmikon reunojen hoitoon. FSA 60 R toimii AK-Tuoteperheen akuilla ja hieman pidempi FSA 86 R toimii AP-Tuoteperheen akuilla, mikä  myös antaa pidemmän käyttöajan. Molempien ruohotrimmereiden työleveys on 350 mm ja trimmerit on varustettu ergonomisella ohjauskahvalla ja portaattomalla nopeuden säädöllä, pyörökahvalla, kestävällä alumiiniakselilla, taimisuojalla puiden ja pensaiden ympärillä työskentelyyn sekä AutoCut C 6-2 -siimapäällä.

STIHL MS 261 C-M - M-Tronic elektronisella moottorinohjauksella

STIHL MS 261 C-M - M-Tronic elektronisella moottorinohjauksella

MS 261 C-M on erinomainen ja suosittu ammattisaha kaikkeen metsätyöhön. Varustettu vakiona M-Tronic elektronisella moottorinohjausjärjestelmällä, taaten optimaalisen moottorintehon jatkuvasti ja helppo käynnistää kiitos yhdistelmäkatkaisimen.

Uudet RMA 2 RPV, RMA 443 PV ja RMA 448 PV ruohonleikkurit

Uudet RMA 2 RPV, RMA 443 PV ja RMA 448 PV ruohonleikkurit

STIHL lanseeraa kolme uutta AP - Tuoteperheen akkuruohonleikkuria keskisuurille nurmikoille. Ruohonleikkurit on varustettu sähköisellä vario-pyörävedolla, kahdella aktiivisella akkupaikalla ja suurin työskentelynopeus voidaan säätää kuudessa portaassa työntöaisan vivulla. 

SE 33 - Tehokas ja monipuolinen kuiva/-märkäimuri

SE 33 - Tehokas ja monipuolinen kuiva/-märkäimuri

Kuivien ja märkien pintojen puhdistamiseen talojen läheisyydessä sekä autojen puhdistukseen. Monipuolinen laajan lisävarustevalikoiman ansiosta. Vaihdettava lattiasuutin joustavaan vaihtoon märkä- ja kuivaimurin välillä, puhallustoiminto vaihtamalla imuputki poistoilmaliitäntään, 2-osainen imuputki hyvän ergonomian takaamiseksi. Ihanteellinen lisävarusteiden säilytys suoraan laitteessa.

MS 400 - Maailman ensimmäinen magnesiummännällä varustettu moottorisaha

MS 400 - Maailman ensimmäinen magnesiummännällä varustettu moottorisaha

Maailman ensimmäinen magnesiummännällä varustettu moottorisaha, jolla on erittäin hyvä teho-painosuhde. Ihanteellinen kaatamiseen, karsimiseen ja sahaamiseen. Helppo ja turvallinen käynnistys yhdistelmäkatkaisemalla, jossa on käynnistysasento ja pysäytyspainike sekä M-Tronic moottorinohjausjärjestelmä, jonka avulla moottori käynnistyy helposti sekä kylmäkäynnistyksessä että uudelleenkäynnistyksessä.

Light 04 -  uusi laippa tehokkaalla .325 PRO teräketjulla

Light 04 - uusi laippa tehokkaalla .325 PRO teräketjulla

Light 04 on ensimmäinen uudelleen nimetty ja innovatiivisesti muotoiltu STIHL-laippa. Uuden Light 04 -laipan rakenne on uudistunut. Sulavan muotoilunsa ansiosta laippa on 200 g kevyempi kuin nykyiset laipat, mikä parantaa moottorisahan tasapainoa ja käsiteltävyyttä. Kun Light 04 laipan yhdistää uudella .325" PRO teräketjulla, 1,3 mm vetolenkin leveydellä ja kapealla sahausuralla, sahausteho on jopa 20 % suurempi kuin tähänastisten
.325" teräketjujen, joilla on saman levyinen vetolenkki.
 

RG-KM rikkaruohotrimmeri - villiintyneen kasvuston poistamiseen

RG-KM rikkaruohotrimmeri - villiintyneen kasvuston poistamiseen

Yhdistelmätyökalulla RG-KM voit raivata villiintyneen kasvuston soralta sekä asfalttija
muiden päällystettyjen teiden reunoilta. Tehokas toimintatapa perustuu vastakkaisiin
suuntiin liikkuviin limittäisiin terälevyihin: alaterä liikkuu noin 30° yläterään nähden
edestakaisin. Minimaalinen sinkoutuminen mahdollistaa käytön teiden, jalkakäytävien tai
liikennesaarekkeiden varrella, alentuneella 3 metrin etäisyydellä esineistä ja ajoneuvoista
sekä 5 metrin etäisyydellä ihmisistä. Lisäksi terät on suunniteltu minimoimaan
mahdollinen tukkeutuminen. Terät ovat pitkäikäisiä ja kestäviä.

BGA 200 - Voimakas akkupuhallin, joustava ja mukava käyttää

BGA 200 - Voimakas akkupuhallin, joustava ja mukava käyttää

Ergonomisesti muotoiltu akkupuhallin säädettävällä pituudella ja PowerBoost-toiminnolla. Puhallusputken kulma ja puhaltimen ergonominen muotoilu säästää ranteita ja käsivarsia. Pidempiaikaisille töille on mahdollista käyttää Comfort-kantojärjestelmää lisävarusteena.

HSA 26 - Monipuolinen ja kätevä akkupensasleikkuri

HSA 26 - Monipuolinen ja kätevä akkupensasleikkuri

Kevyt ja kompakti akkupensasleikkuri sekä pensasterällä että ruohoterällä. Pensasterä sopii täydellisesti pienempien havupensasaitojen ja pienlehtisten koristepuiden karsintaan ja hoitoon. Ruohoterällä saat siistittyä nurmikon reunat, kivilaattojen välit sekä puiden ja pylväiden vierukset.

BGA 86 - Erittäin tehokas puhallin

BGA 86 - Erittäin tehokas puhallin

Miellyttävä ja erittäin tehokas akkupuhallin ammattikäyttöön erityisesti kaupungeissa, kuten leikkipaikoille ja pysäköintipaikoille. Lehtien, leikkuujätteiden ja roskien poistamiseen.

GTA 26 - Vahva ja kätevän kokoinen akkusaha

GTA 26 - Vahva ja kätevän kokoinen akkusaha

Älä anna pienen koon hämätä. GTA 26 näyttää käytössä todellisen kokonsa. Kun leikkaat puita ja pensaita, pilkot oksia tai teet rakennustöitä: Se vakuuttaa suurella sahaustehollaan, hiljaisella toiminnalla, erittäin hyvällä ergonomiallaan ja pitkällä käyttöajallaan - 10,8 V vaihtoakkujen AS 2 ansiosta. Monipuolinen akkusaha. Puiden ja pensaiden karsintaan, oksien sahaamiseen tai rakennustöihin. 1/4" PM3-teräketju tarjoaa suuren sahaustehon ja hyvän sahausjäljen.